Het Zomerhuisje

Het Zomerhuisje dateert uit 1822 en heeft een rijke geschiedenis. Het fungeerde aanvankelijk als knechtenverblijf waarin kaas werd gemaakt, het brood werd gebakken, en in het koperen houtgestookte fornuis water werd gekookt. Het Zomerhuisje is een beleving op zich. Daar waar autentiek en modern in elkaar verweven zijn, daar wilt u het boerenleven ontmoeten..

Authentiek met alle gemakken

Het huisje is geheel gerenoveerd. Tijdens de renovatie zijn er veel authentieke elementen bewaard gebleven, zoals de nis in de keuken met tegeltableaus, de hanenbalken op de slaapverdieping, en het sfeervolle rieten dak. Het hedendaagse gemak is echter niet uit het oog verloren. Zo is de moderne keuken uitgerust met een combi-magnetron en vaatwasser, bevinden zich op de begane grond een luxe douche en toilet, kunt u in de gezellige woonkamer heerlijk ontspannen bij een flatscreen tv en DVD-speler, en kunt u via draadloos internet kosteloos e-mailen en surfen.

Tenzij u vanuit de woonkamer of vanaf het terras natuurlijk liever geniet van het prachtige uitzicht op het Witte Bruggetje en het meer Wijde Aa…  Via de wenteltrap komt u op de slaapverdieping met twee slaapkamers, in elke kamer staan twee eenpersoonsbedden. 

In het Zomerhuisje - waar oud en nieuw gemoedelijk met elkaar verweven zijn - beleeft u een heerlijke vakantie in een echt boerderijtje, en ervaart u de rust die u verdient!

Maximaal 4 personen

Beschikbaarheid

Tarieven 2022

 
Optioneel

Fiets huren per dag€ 7,50€ 7,50
4-persoons kano
per dag
April tot Oktober€ 20,00
Motorsloep
per dag
April tot Oktober € 140,00

Gasten informatie

 

Plattegrond

Aanvraag Het Zomerhuisje